Hello,

Me ollaan
MySome

MySome on energinen ja aikaansaava sosiaaliseen mediaan erikoistunut toimisto. Meillä tiedetään, miten yritykset ja brändit saavat somesta kaiken irti.

Hello,

Me ollaan
MySome

MySome on energinen ja aikaansaava sosiaaliseen mediaan erikoistunut toimisto. Meillä tiedetään, miten yritykset ja brändit saavat somesta kaiken irti.

Vahvuutemme on tehokas ja reaktiivinen sisällöntuotanto sekä somenatiivit tekijät, jotka tuntevat somen trendit ja ilmiöt. Meihin luottaa yli sata brändiä, ja hanskaamme sisällöntuotannon ja mainonnan kaikissa somekanavissa.

Tuu meille töihin

Haluisitko työkamuksesi yli kolmekymmentä somesydämellä varustettua osaajaa? MySomen jengiä yhdistää into ja uteliaisuus uuden oppimiseen, sillä somemaailmassa ei olla paikallaan, vaan testataan ja ideoidaan jatkuvasti uutta. Sukellamme päivät pitkät somekanavien syövereissä, joten ollaan erittäin perillä uusista tuulista ja trendeistä.

Sananen MySomesta

”Meillä viihtyy, mikäli on valmis heittäytymään ja oppimaan jatkuvasti uutta, sillä tällä alalla kukaan ei ole valmis. Energinen työyhteisömme on enemmänkin kaveriporukka – halutaan todellakin viettää aikaa yhdessä. Rekryjen puolesta pyritään pitämään koko ajan silmämme auki ja suurin osa jengistämme onkin tullut avoimien hakemusten kautta. Laita siis rohkeasti viestiä, mikäli tunnet luissasi MySomen olevan seuraava työ- tai harkkapaikkasi.”

Tsekkaa

Mitä me tehdään

Somea päivästä toiseen
– tutustu meidän töihin.

Sano heippa tai

Pyydä tarjous
  Mikäli haluat suoralta kädeltä tarjouksen, avaathan seuraavia:

  • Etsitkö kumppania jatkuvaan tekemiseen, yksittäiseen kampanjaan vai onko haussa somestrategia tai koulutusta omalle organisaatiolle?
  • Mitkä somekanavat toivoisit sisältyvän pakettiin?
  • Kaipaatko apua koko somesetin ylläpitoon eli sisältöihin, mainontaan ja asiakaspalveluun vai haluatko yksittäisen palvelun muun markkinoinnin tueksi, esimerkiksi somemainonnan tai blogituotannon?

  Etkö ole ihan varma mitä kaipaisit somen osalta? Istumme alas mieluusti, sovitaan tapaaminen!

  Mysomen

  Instagram

  Vanha kunnon

  Facebook

  Laita soimaan

  Jytälista