Hello,

Me ollaan
MYSOME

Aikaansaava sosiaalisen median toimisto. Ideat, sisällöt ja mainonta – me hoidetaan!

Hello,

mysome meista
mysome rekry

REKRYT
AUKI ❤️

Me ollaan
MYSOME

Aikaansaava sosiaalisen median toimisto. Ideat, sisällöt ja mainonta – me hoidetaan!

Tarinamme

MySome on nyt just sitä mitä kaavailtiinkin syksyllä 2017 – joukko somesydämellä varustettuja tekijöitä, jotka saa hommat hoitumaan mielettömällä fiiliksellä. “Ostin teidän palvelut ton energian takia”, on kaunein kohteliaisuus, mitä ollaan asiakastapaamisessa kuultu. Tiedetään ettei energia yksinään riitä, vaan uuden oppiminen on tässä lajissa elinehto. Mikäli etsit asiansa osaavaa kumppania sosiaalisen median kiemuroihin, täällä ollaan jo valmiina!

Jennin sanoin

Tarinamme

MySome on nyt just sitä mitä kaavailtiinkin syksyllä 2017 – joukko somesydämellä varustettuja tekijöitä, jotka saa hommat hoitumaan mielettömällä fiiliksellä. “Ostin teidän palvelut ton energian takia”, on kaunein kohteliaisuus, mitä ollaan asiakastapaamisessa kuultu. Tiedetään ettei energia yksinään riitä, vaan uuden oppiminen on tässä lajissa elinehto. Mikäli etsit asiansa osaavaa kumppania sosiaalisen median kiemuroihin, täällä ollaan jo valmiina!

Meille

töihin

“Meillä viihtyy, mikäli on valmis heittäytymään ja oppimaan jatkuvasti uutta, sillä tällä alalla kukaan ei ole valmis. Pieni ja energinen työyhteisömme on enemmänkin kaveriporukka – halutaan todellakin viettää aikaa yhdessä. Rekryjen puolesta pyritään pitämään koko ajan silmämme auki ja suurin osa jengistämme onkin tullut avoimien hakemusten kautta. Laita siis rohkeasti viestiä, mikäli tunnet luissasi MySomen olevan seuraava työ- tai harkkapaikkasi.”

Liity tiimiin!

REKRY 

Joukkomme etsivät vahvistusta – haussa somespesialisti, trainee ja assari!

Vähän meistä ja MySomesta työpaikkana ensin:

Toimistomme sijaitsee Pitäjänmäen rautatieasemalla (ihana puutalo!) ja töihin voi huristaa kätevästi autolla tai julkisilla. Toimistokoirat ovat myös tervetulleita töihin eli kaveria ei tarvitse jättää kotiin työpäivän ajaksi! Meillä ei ole omia paikkoja tai nimettyä pöytiä ja kaikki saavat vapaasti valita oman paikkansa – sohva on varmaan työskentelypaikoista suosituin.

Työaikamme ovat pääosin joustavat, mutta elokuun ajan olemme kokeilleet herätä aiemmin ja tehdä duunia “lukkarin” perusteella (ma & pe 8–16, ti & to 8–17 ja ke 8–14). Katsotaan, miten aamuherääminen sujuu marraskuun pimeinä aamuina… Porukkamme on hyvin matkustusmyönteistä ja viimeisen vuoden sisään ollaan vietetty viikko Espanjan auringon alla sekä pikkujoulut Puolassa. Toivomme siis löytävämme joukkoon tyyppejä, jotka innostuvat reissaamisesta.

Asiakkaamme ovat pääosin B2C-puolelta ja painotuksemme on siirtynyt vahvasti sisällöntuotantoon – kuvaamme niin koiria, kauppakeskuksia, kakkuja ja kaljapulloja. Suurin osa yhteistöistämme on jatkuvia eli jokainen somespesialisti vastaa omasta salkustaan. Osa asiakkaistamme on kulkenut mukanamme jo perustamisesta asti! Työt vaativat siis kiinnostusta kirjoittamisesta analytiikaan, sillä työnkuva on laaja. Hoidamme asiakkaidemme sisällöntuotannon, mainonnan, asiakaspalvelun sekä raportoinnin ja analysoinnin eli monta lankaa on tulessa. Somemarkkinoinnissa pitää pysyä ajan tasalla ja osata kaivaa vastaukset, joten Googlen haku on meidän käytetyin työväline.

Miten meille on päädytty töihin?

“Kaikki alkoi messenger-viestistä Jennille, jossa kinusin töitä.. häiriköintiä jatkui puol vuotta, joten Jennillä ei muita vaihtoehtoja tainnut enää olla.” – Tytti

“Puolivahingossa avoimella hakemuksella, kaverin vinkin kautta.” – Samppa (Samppa lähetti hakemuksen yksi tiistai ja aloitti saman viikon perjantaina työt)

“Täysin onnellisen sattuman kautta ja vaikka en alkuun aiheesta mitään osannut, niin töissä olen oppinut. “ – Milla

“Minut headhuntattiin aikaisempien spektaakkeleiden perusteella.” – Arttu

Jenni & Juha ovat olleet mukana alusta lähtien eli kohta kaksi vuotta.

Mikä yllätti MySomella työskentelyssä?

“Alan jatkuva muuttuminen ja siihen mukautuminen. “ – Arttu

“Miten asiakkaita on laidasta laitaan ja työt niiden parissa on todella monipuolisia. Kaikkea ei tarvitse itse osata, sillä meillä kaveria autetaan aina.” – Milla

“Yllätti se, kuinka monipuolisiin ja haastaviin projekteihin on päässyt mukaan! Näin tiivis yhteishenki myös yllätti!” – Tytti

“Työn monipuolisuus. Joka päivä pääsee (joutuu?) tekemään jotain uutta, koska milloin vain voi tulla äkillinen tarve valokuvamallille tai asiakas toivoo uutta somestrategiaa tai kampanjasuunnitelmaa JUST NYT. “ – Samppa

Millainen tyyppi viihtyy MySomen tiimissä?

“MySomen tiimissä viihtyy sellanen, joka kestää räävitöntä huutelua, naurua ja sekavia yhteisprojekteja. Kestää ylipäätään sekalaisia työtehtäviä ja kääntää ne ammattimaisiksi luomuksiksi. Näistä päätellen pitää olla elämänmyönteinen ja innokas tyyppi, joka viihtyy hullussa yhteisössä. On kyettävä toimimaan omatoimisesti, reippaasti ja rohkeasti, vaikka tiimi onkin tukena.” – Tytti

“Ihmisläheinen, uutta pelkäämätön ja hieman hullu” – Arttu

“Ei tarvitse olla mikään täysi social butterfly, mutta tietynlainen sosiaalisuus ja avoimuus on plussaa, koska työ on hyvin pitkälti tiimityötä. Uteliaisuus on hyvä ominaisuus, koska joudut monesti hakemaan tietoa aihealueista, joista et oikeasti tiedä yhtään mitään, tai selvittelemään YouTuben tai Facebookin uusia muutoksia, kun uusi käyttöliittymä yhtäkkiä lävähtääkin naamalle.” – Samppa

“Tyyppi, joka vaatii työltään muutakin kuin yksitoikkoista puurtamista ja haluaa työskennellä pienen yrityksen tiiviissä tiimissä.” – Jenni

“Sosiaalinen, rento ja rempseä. Kaikki mahtuu mukaan!” – Milla

Juha nauttii vielä kesälomista, joten kommentit tulossa myöhemmin. 😊


Tsekkaa alta työpaikkojen kuvaukset! Kaikkien avoinna olevien työpaikkojen hakuaika loppuu 1.9. ja kutsumme jengiä kahville jo hakuaikana. Päätökset lupaamme ilmoittaa perjantaihin 13.9. mennessä. Laita siis hakemusta tulemaan Jennille (
jenni.kynnos@mysome.fi) tai WhatsAppaa +358 50 596 1813 / Jenni.

Social Media Specialist
Social Media Trainee
Assari

Social Media Specialist

Etsimme positioon someduunaria, joka tuntee somen kiemurat sekä on jo päässyt sadattelemaan Ads Managerin parissa. Kokemusta emme vaadi vuosia, mutta toivoisimme uudelta tekijältämme markkinointialan taustaa. Olisi mahtavaa, jos uudelta tekijältämme löytyisi kokemusta etenkin Facebookin, Instagramin ja Pinterestin puolelta – nämä ovat kanavat, joissa uusi spesialistimme tulee pääosin työskentelemään. Kaipaisimme tiimiimme energistä tekijää, joka syttyy valokuvauksesta. Pääosin kuvaamme tuotekuvia, mutta tuotamme myös somevideoita ja livemateriaalia tapahtumista.

Mikäli rastitat seuraavat, viihtyisit varmasti hyvin meidän somespesialistina:

[ ] aina valmiina oppimaan uutta, todellakin!

[ ] Photari, InDesign ja Lightroom hallussa

[ ] kuvauspäivä = paras päivä

[ ] fiilaan vaihtelua, mutta on myös ihana suorittaa välillä tuttuja rutiineja

[ ] kokemusta somemarkkinoinnista

[ ] haluan mielekkään ja inspiroivan vakkariduunin!

Mikäli rastit ruutuja vimmatusti, ole yhteydessä! Laita Jennille viestiä (jenni.kynnos@mysome.fi) – työnäytteistä ja portfolioista suuri plussa. Lisääthän viestiin myös palkkatoiveesi! Toiveesta on turha ottaa stressiä, mutta meidän on hyvä nähdä, ovatko näkemyksemme jo alkujaan samansuuntaiset. 🙂

Hakuaika loppuu 1.9. ja toivoisimme uuden tekijämme aloittavan loppusyksystä / alkuvuodesta. 

Social Media Trainee

Me uskotaan potentiaaliin! Älykäs ja energinen tyyppi oppii varmasti somemarkkinoinnin salat – eihän kellään ole ole kymmenien vuosien kokemusta Instagram Storiesista tai Ads Managerin uudesta käyttöliittymästä, vaan jokainen päivä opitaan uutta somesta. 

MySomella trainee on todellakin osa tiimiä, joka pääsee mukaan asiakasprojekteihin heti alusta. Me halutaan pitää tyypit tiimissämme trainee-jakson loputtua, joten suhtaudumme harkkajaksoon sen ansaitsemalla vakavuudella. Tämän vuoksi toivomme, että opintosi olisivat loppusuoralla ja voisit hypätä somespesialistiksi heti harkan päätyttyä (kuten Juha ja Samppa teki). Jos siis mielit somespesialistiksi, tää on sun juttu!

Tällä hetkellä etsimme traineeta, jota kiinnostaa kirjoittaminen sekä valokuvaaminen. Somen sisällöntuotannon lisäksi teemme blogeja sekä nettisivusisältöjä. Toivoisimme traineen aloittavan jo syksystä, mutta aloitus kevään puolellakin saadaan varmasti järjestettyä, mikäli näin on opintojesi kannalta parempi. 

Trainee-paikka sopii täydellisesti somemarkkinoinnista syttyvälle opiskelijalle, joka etsii palkallista harjoittelua. Harkkajaksot ovat meillä olleet 5–6 kuukautta, mutta voimme toki joustaa pituuksista.

Laita hakemus tulille! Harkkapaikkaan voi hakea ympäri vuoden – kysy lisää Jenniltä (jenni.kynnos@mysome.fi).

Assari

Etsimme toimiston arjen pelastajaa! 

Mitä assarin hommiin oikein kuuluu?

 • Toimistosta huolehtiminen siivouksesta kahvinhakureissuihin
 • Someassarointi, kuten Instagramin hashtag-seuranta ja tägättyihin kuviin reagointi
 • Kuvausassarina toimiminen – niin rekvisiitan shoppailu, järjestelyissä auttaminen ja stailaus
 • Satunnaiset toimistotyöt Spotify-kuittien skannauksesta yhteystietojen etsintään

Millainen tyyppi tähän hommaan oikein sopisi?

 • Opiskelija tai muu osa-aikatyötä kaipaava, joka on valmis tekemään 15–25 tuntia hommia viikossa. Toivoisimme, että pääsisit Pitskun toimistollemme kolmesti viikossa – työpäivien ajat voidaan sopia kalenterisi mukaan.
 • Ajokortin omaava 
 • Työkokemukseltasi emme vaadi mitään, sillä energinen ja neuvokas tekijä pärjää tässä työssä aivan varmasti. 🙂
 • Assarin roolista saa eniten irti, mikäli nauttii kirjoittamisesta ja omaa visuaalisen silmän – eritysplussaa kiinnostuksesta kuvaukseen!
 • Olisi mieletöntä löytää assari, joka on todella kiinnostunut somemarkkinoinnista ja jopa harkitsee alaa tulevaisuuden duunina. Tässä olisi meille huikea mahdollisuus kasvattaa kokoaikainen somespesialisti joukkoomme! 

Toivottu aloitus olisi syksyllä ja haku sulkeutuu 1.9. Mikäli pesti kiinnostaa, laita viestiä Jennille (jenni.kynnos@mysome.fi). Palataan asiaan! 

Tsekkaa

Mitä me tehdään

Somea päivästä toiseen
– tutustu meidän töihin.

PORTFOLIOON
tytti tamminen

Sano heippa tai

Pyydä tarjousMikäli haluat suoralta kädeltä tarjouksen, avaathan seuraavia:

 • Etsitkö kumppania jatkuvaan tekemiseen, yksittäiseen kampanjaan vai onko haussa somestrategia tai koulutusta omalle organisaatiolle?
 • Mitkä somekanavat toivoisit sisältyvän pakettiin?
 • Kaipaatko apua koko somesetin ylläpitoon eli sisältöihin, mainontaan ja asiakaspalveluun vai haluatko yksittäisen palvelun muun markkinoinnin tueksi, esimerkiksi somemainonnan tai blogituotannon?

Etkö ole ihan varma mitä kaipaisit somen osalta? Istumme alas mieluusti, sovitaan tapaaminen!

Mysomen

Instagram

Vanha kunnon

Facebook

Laita soimaan

Jytälista