TikTok-mainonta

Sisällöt ja mainonta, check! MySome on yksi harvoista suomalaistoimistoista, jolla on mahdollisuus TikTok-mainonnan suoraostamiseen. Luovat neromme yhdistettynä mainonnan spesialisteihin muodostavat tiimin, jonka avulla yrityksenne pääsee vauhdilla mukaan TikTok-mainonnan maailmaan. 🔥

TikTok-mainonta

Sisällöt ja mainonta, check! MySome on yksi harvoista suomalaistoimistoista, jolla on mahdollisuus TikTok-mainonnan suoraostamiseen. Luovat neromme yhdistettynä mainonnan spesialisteihin muodostavat tiimin, jonka avulla yrityksenne pääsee vauhdilla mukaan TikTok-markkinoinnin maailmaan. 🔥

LAITETAAN TIKTOK-MAINONTA LAULAMAAN!

MySome on sosiaaliseen mediaan erikoistunut markkinointitoimisto, jossa työskentelee yli kaksikymmentä somesydämellä varustettua osaajaa. Kanssamme saat somemarkkinoinnista kaiken irti, aina TikTok-mainonnasta perinteisempiin kanaviin, kuten Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-mainontaan.

TikTok-mainonta on nappivalinta etenkin nuoren kohderyhmän tavoittamiseen, mutta TikTok-mainonta tavoittaa myös vanhempaakin ikäryhmää. Kanavan suosio jatkaa kasvuaan, ja palvelua käyttääkin jo laajasti eri ikäiset ihmiset.

TIKTOK-MARKKINOINTI

TikTok on mielettömässä nousussa oleva kanava, jossa on paljon hyödynnettävää potentiaalia myös yrityksille. Hyppää kyytiin, ennen kuin on liian myöhäistä!

TIKTOK-MAINONTA

TikTok-mainonta on Suomessa vasta lanseerausvaiheessa, joten sitä ei pääse ostamaan noin vain. MySome on yksi tarkkaan valituista suomalaistoimistoista, jonka kautta TikTok-mainontaa on mahdollista päästä ostamaan! Kanssamme TikTok-mainontaa tekee jo useat suomalaisbrändit.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Teemme TikTok-sisällöt alusta loppuun. Hoidamme konseptit, käsikirjoitukset, kuvaukset ja tuotannon koordinoinnin. Saat siis kaiken TikTok-mainontaa varten samalta luukulta, ketterään tapaan toteutettuna.

YHTEISÖMANAGEROINTI

Vastaamme asiakkaiden kysymyksiin, herättelemme keskustelua, fiilistelemme asiakkaiden kanssa ja sammutamme tulipaloja. Pidämme siis TikTok-tiliänne hengissä!

CASET

Tutustu alta töihimme TikTok-mainonnan parissa.

VR

 Lähdimme syyskuussa 2020 tavoittelemaan VR:n uudistuvaa brändimielikuvaa myös uuden kanavan keinoin erityisesti nuorten kohderyhmässä.

LUE CASE »

TAFFEL

Taffel lähti hakemaan jalansijaa nuorten keskuudessa TikTokista keväällä 2020, jolloin moni brändi ei ollut vielä ehtinyt koko kanavaan.

LUE CASE »

McDonald’s

Keväällä 2020 McDonald’s syöksyi etunenässä TikTokin syövereihin – mahtavalla menestyksellä. Tsekkaa alta tilin sisällöt!

KURKKAA »

JOKO TE HYPPÄÄTTE MUKAAN TIKTOKIIN?

Sano heippa tai

Pyydä tarjous
  Mikäli haluat suoralta kädeltä tarjouksen, avaathan seuraavia:

  • Etsitkö kumppania jatkuvaan tekemiseen, yksittäiseen kampanjaan vai onko haussa somestrategia tai koulutusta omalle organisaatiolle?
  • Mitkä somekanavat toivoisit sisältyvän pakettiin?
  • Kaipaatko apua koko somesetin ylläpitoon eli sisältöihin, mainontaan ja asiakaspalveluun vai haluatko yksittäisen palvelun muun markkinoinnin tueksi, esimerkiksi somemainonnan tai blogituotannon?

  Etkö ole ihan varma mitä kaipaisit somen osalta? Istumme alas mieluusti, sovitaan tapaaminen!

  Mysomen

  Instagram

  Vanha kunnon

  Facebook

  Laita soimaan

  Jytälista