Sanana sokkorekry kuulostaa elähtäneen deittisivuston ja pimahtaneen HR-osaston päähänpiston sekoitukselta. Monet yritykset ovat käyttäneet ns. sokkorekrytointia poistamalla iän ja sukupuolen työhakemuksista. Me ajattelimme poistaa koko hakemusosion ja ottaa hakijat suoraan haastatteluun.

Haluamme palkata uuden harkkarimme:

A) joustavasti, ilman hakemusrumbaa. Syyskuun rekryssä niitä sateli reippaasti yli sata
B) ilman ennakkokäsityksiä – yksi hakemuslappu ei saa määrittää pääsyä haastatteluun
C) luottamalla myös ensivaikutelmaan.

Ketä siis etsimme harkkariksi?

Uusi harkkarimme on mieletön tyyppi, jolla riittää ideoita ja palavaa draivia. Hänellä on vielä tutkintoon kuuluva työharjoittelu (ja ehkä oppari sekä pari kurssia) jäljellä ennen valmistumista. Alan puuttuvan työkokemuksen korvaa aktiivisuus esimerkiksi opiskelijatoiminnassa, vapaaehtoishommissa tai kilpaurheilussa.

Uusi harkkarimme tarttuu haasteisiin ja haluaa todella työskennellä sosiaalisen median parissa. Kirjoittamisen sekä ideoinnin lisäksi hän rakastaa vähintään yhtä seuraavista hommista:

  • Datan pyörittely ja analysointi
  • Valokuvaus
  • Graafinen suunnittelu
  • Syöminen

Mitä me tarjoamme harjoittelijalle?

  • Palkkion harjoittelusta, totta kai!
  • Näköalapaikan Pitskun puisesta asemarakennuksesta, kaunis metsänäkymä feat. aseman graffitit
  • Eloisan tiimin ja pari toimisto-otusta
  • Kunnollisen koulutuksen & huippuja töitä

Tavoitteena harjoittelussa on vakkaripaikka tiimissämme – emme päästä helmeä lähtemään! Toivottu aloitusaika joulu-/tammikuussa ja harjoittelujakson pituus on 5–6 kk.

Ilmoittaudu haastatteluun WhatsAppaamalla Jennille (p. 050 596 1813) nimesi + sinulle sopivat päivämäärät (vaihtoehdot alla, päivitämme jatkuvasti listaa). Päivien täytyttyä suljemme rekryn, eli tee nopeita (mutta viisaita!) päätöksiä.

Haastattelut täynnä, kiitos kaikille! ?

Q&A:

“Kääk, mikään päivistä ei sovi minulle!”

Laita Jennille viestiä.

“Olen pitkän linjan rautainen ammattilainen, miksi en kelpaa?”

Tempaise vanha kunnon hakemus osoitteeseen rekry@mysome.fi tai kilauta Jennille. Tällä hetkellä meillä on mahdollisuus kouluttaa uusi osaaja alalle ja haluamme tarjota uusille kyvyille kasvupaikan!

“Trainee haussa – te orjuuttajasiat!”

Meidän harjoittelijoille maksetaan palkkaa, kiitos kysymästä. Panostamme todella harjoittelijoiden koulutukseen ja haluammekin heistä pysyvän osan työyhteisöä.