Rekrytoidessa hukumme helposti titteliviidakkoon – kaikenlaista ninjaa ja avainhenkilöä tuntuu löytyvän. Yleensä CV:n nurkasta löytyy pieni merkintä harrastuksesta, eikä asiaa avata sen kummemmin hakemuksessa. Mikäli olet uhrannut elämästäsi huiman siivun intohimollesi, älä hautaa sitä syvimpään nurkkaan vaan KERRO SIITÄ! Me ainakin haluamme tiimiimme heittäytyviä ja intohimoisia tyyppejä, joilla on työmoraali hallussa.

Palkkasimme vuoden alussa tiimiimme Artun, joka vahvistaa osaamistamme urheilu- ja hyvinvointialan asiakkaissa. Fysioterapeutiksi opiskeleva Arttu ei ollut taustaltaan perinteisin hakija, mutta vahva urheilutausta muun muassa cheerleadingin parista sekä harrastuneisuus valokuvauksessa klousasivat rekrypäätöksen.

Syymme palkata urheilija olivat seuraavat:

1. Tiimipelaamisen taito

Cheerleadingissa sekajoukkue koostuu kombosta miehiä ja naisia jopa 15 vuoden ikäerolla. Tiimiä ei ole koottu kasaan HR-osaston järjestämillä soveltuvuustesteillä, ainoastaan lajitaitojen ja asenteen perusteella. Jos tällaisessa 30 hengen porukassa luovii onnistuneesti vuosikaudet, avokonttorin älämölö alkaa tuntua jopa rauhoittavalta.

 

2. Palava asenne ?

Todellinen urheilija on valmis antamaan kaikkensa. Tätä asennetta lisää työpaikoille, kiitos!

3. Paineensieto

Kilpailuissa omaa vuoroa odottaessa kuumottaa. Tiimilajissa oma moka kostautuu koko jengille – eikä ole kovin mieltä kohentavaa epäonnistua tuomariston ja tuhansien silmäparien edessä.

Timantit syntyvät paineen alla, vai miten se meni? ?

4. Taito hävitä

MM-paikan menettäminen kirpaisee lautapelihäviötä enemmän. Häviämisen ja epäonnistumisen käsittely on (elin)tärkeä taito etenkin myyjille. Saa ja kuuluu ketuttaa, mutta homma jatkuu epäonnistumisista huolimatta.

5. Se kuuluisa epämukavuusalue

Kyykkyjännehypyt eivät ole kivoja – etenkään perjantai-iltana muiden juhliessa. Tavoitteisiin pääsy vaatii uhrauksia vapaa-ajan suhteen, ja kehittyäkseen pitää olla valmis ottamaan vaikeita askelia.

6. Kivunsieto

Ei me ketään toimistolla hakata, mutta kovasta nahasta on hyötyä monessa tilanteessa. Kun on muutaman kerran pannuttanut voltin naamalleen tai saanut hyvän hitin pieleen menneestä kierrevolttiheitosta, ei muutama pikkunaarmu tunnu enää missään. Samaa asennetta tarvitaan myös duunissa – aina kaikki ei todellakaan mene kivuttomasti ykkösellä nappiin.

7. Cheer up! – taito kannustaa

Välillä maanantaiaamut tarvitsevat pientä spirittiä. Cheerleadingissä kirjaimellisesti kannustetaan, mutta todellinen kannustus kumpuaa aidosta halusta tsempata ja auttaa. Tiimipelaajan arvokkain taito!

Se, että urheilee, ei automaattisesti kerrytä kaikkia yllä olevia ominaisuuksia. Rekrytoija, valitse siis hyvä urheilija. ?
Huom! Kirjoittaja on pahasti korruptoitunut oman cheerleading-taustansa johdosta. Muutkin lajit on ihan ok. ?

Mukaan MySomen tiimiin? Avoimet hakemukset ➡️ rekry@mysome.fi ❤️