Jokaiselle some-markkinoijalle (vähän turhankin tuttu) “Invite”-nappi jää usein hyödyntämättä monelta oman työnsä ohella somea tuottavalta. Kutsu siis kaikki postauksistasi tykkäävät sivusi seuraajiksi!

1. Mene yrityssivuillesi.
2. Klikkaa postauksen alta, peukun vierestä tykkääjien nimiä → lista aukeaa.
3. Paina Invite-nappia käyttäjien nimien vierestä.

Älä pelästy jos Facebook stoppaa jossain vaiheessa kutsutalkoosi. Jokainen käyttäjä saa kutsua vain tietyn määrän päivässä, mutta toinen admin voi jatkaa kutsutalkoita, sillä rajoitus on admin-kohtainen.

Hyödynnä myös ystäväverkostosi!

1. Kutsu ystäväsi tykkäämään sivustasi. Kutsuominaisuuden löydät oikealta, “Community”-otsikon alta.
2. Painamalla “Search all friends” -napista, voit luokitella kutsuttavia ystäviä esimerkiksi asuinalueiden, seurattavien ryhmien tai omien listojesi perusteella. Voit myös valita alhaalta kohdan, jossa kutsut menevät Messengerin kautta ikään kuin “liitteenä”.

Invite-nappini on muuttunut Add Friend -napiksi, apua?!

Onnea, olet todennäköisesti ylittänyt 100 000 seuraajan rajan. Maagisen 100 K -seuraajamäärän ylittäneet pystyvät kutsumaan (mikäli ovat linkittäneet henkilökohtaisen profiilinsa yritystiliin) postauksista tykänneitä sivun tapahtumiin. Itse en ole vielä tätä ominaisuutta kokeillut, mutta testanneet, jakakaa toki kokemuksia!

Elän kuitenkin toivossa, että tulevaisuudessa isot sivut voisivat myös kutsua postauksista tykänneitä seuraajiksi. Add Friend -napin kanssa ei kannata leikkiä, sillä pyydetyt käyttäjät tulevat oman henkilökohtaisen tilisi ystäviksi Business Managerin käytöstä huolimatta…